Champignons gevuld met parmaham en tomaat

Een heerlijk aperitiefhapje dat in no-time klaar is!

Ingrediënten

  • 3-4 grote champignons (of 1 portobello) (75g)
  • 2 sneetjes parmaham (45g)
  • 1 middelgrote tomaat (150g)
  • Enkele blaadjes verse basilicum
  • Peper en zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op  200 °C.

Was de champignons of portobello en dep hem met keukenpapier. Snij het harde steeltje eruit. Leg de portobello in een ovenschaal en kruid af met peper en zout. Laat ongeveer 7 minuten garen in de oven.

Snij ondertussen de parmaham en de tomaat in kleine stukjes. Bak de parmaham zonder vetstof in een pan en doe er nadien de tomaat bij. Laat even sudderen en kruid af met peper en zout.

Haal de portobello uit de oven en vul hem op met het mengsel van parmaham en tomaat.Dresseer met wat basilicum.

Marie Rommel

Ik ben zeer empathisch ingesteld en leef echt mee met mensen, dit zet zich om in een zeer persoonlijk contact waarbij er alles aan gedaan wordt om het beoogde resultaat te behalen. Ik zorg voor een op maat gemaakt voedingsschema, waarbij ik ook zorg voor de nodige motivatie want net als u wil ik er alles uithalen wat erin zit.

Mijn nieuwste berichten
Marie op Instagram

Klaar voor een nieuwe 'ik'?

Moeite met het maken van gezonde keuzes? Geen tijd voor je maaltijden?Niet goed in je vel?

Marie kan je helpen.

Als erkend diëtiste begeleid ik u graag en zoek ik samen met u een weg doorheen deze moeilijkheden.
Contacteer me

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info